Livrare si transport

1. Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor se face in 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii de către un consultant BSG Amanet & Exchange. Se poate întâmpla, totuși, ca un anumit produs sa fie momentan indisponibil - fapt ce va va fi comunicat de către unul dintre consultanții noștri în momentul confirmării telefonice a comenzii.

2. Serviciu deschidere colet la livrare

Serviciul ”Deschidere colet la livrare” este oferit clienților BSG Amanet & Exchange care vă permite deschiderea coletului în momentul livrării și verificarea conținutului și integrității fizice a produselor. De exemplu puteți verifica un telefon de zgârieturi sau puteți proba un ceas.

3. Costurile de transport

Costul de transport prin curier rapid este gratuit în aria de acoperire a Fan Courier iar pentru celelalte localități costul va fi afișat înainte de finalizarea comenzii.

4. Unde livrăm

Comenzile se expediază prin Fan Courier în toate localitățile din România. Momentan, nu livrăm colete în afara României.

Vă mulțumim!

BSG (Bertus SRL) utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.

Conectare cu:

Lista mea de produse favorite Contacteaza-ne
Autentificare

Conectare cu:

Cosul tau

Nu există produse în cos