DESPRE NOI
Suntem liderul pietei de amanet din Romania*
ce are o echipa de peste 550 specialisti, motivata si preocupata sa-ti ofere servicii foarte bune de amanet, schimb valutar si transfer de bani prin Western Union. In Maramures de unde suntem noi, corectitudinea si respectul fata de client sunt litera de lege si asa ne-am propus sa fie si relatia cu toti clientii nostri. Reteaua nationala BSG Amanet & Exchange este cea mai extinsa retea de case de amanet si schimb valutar din Romania*
avand peste 190 agentii situate in 34 judete.

Serviciile oferite clientilor de catre echipa BSG Amanet & Exchange, sunt:

- amanet bijuterii aur si argint, electronice, ceasuri si auto
- vanzare bijuterii noi din aur, argint, electronice si ceasuri
- schimb valutar
- transfer de bani prin Western Union

Si nu uita ca la noi gasesti:

- dobanzi atractive la serviciile de amanet
- pretul corect pentru bijuteriile tale din aur sau argint
- bijuterii noi din aur la preturi foarte bune
- produse electronice (telefoane Samsung, telefoane Iphone sau orice alta marca de telefoane, tablete, laptopuri, aparate foto, boxe, etc) sub pretul de piata ce au fost testate riguros inainte de vanzare
- ceasuri la vanzare
- cursuri valutare ce-ti vor face cu ochiul

Te asteptam in agentiile noastre ca sa te convingi singur ca suntem partenerul pe care il cauti!

* Conform audit Keysfin efectuat pe baza datelor financiare publice, valabile la 31.12.2022

Ca sa ne cunosti mai bine, arunca o privire peste clipul de prezentare al firmei:

Alatura-te echipei BSG Amanet & Exchange:


SERVICII

In agentiile BSG Amanet & Exchange iti oferim servicii de amanet si vanzare, schimb valutar si transfer de bani prin Western Union. Acestea le gasesti descrise mai jos.

Amanet Aur si Argint

La BSG Amanet & Exchange poti amaneta bijuterii si obiecte din aur de orice carataj (de la 8k la 24k) sau obiecte si bijuterii din argint. Specialistii nostri te vor informa asupra cantitatii de metal pretios existente in bijuteria ta, si-ti vor transmite suma pe care o poti imprumuta lasand obiectele drept garantie. Te asiguram ca la noi vei primi un pret corect pe gramul de aur / argint dar si ca vei gasi intotdeauna o dobanda foarte buna la contractul de imprumut.


Vanzare bijuterii noi din Aur

In agentiile BSG Amanet & Exchange gasesti la vanzare o gama variata de bijuterii noi la un pret ce-ti va face cu ochiul. Daca bijuteriile din aur nu le cumperi de la noi, asigura-te ca primesti:

- Certificat de garantie care te asigura ca bijuteria iti va fi reparata sau schimbata daca are defecte ascunse
- Bon fiscal care garanteaza ca bijuteria corespunde cu ceea ce ai cumparat

La BSG Amanet & Exchange ai siguranta ca bijuteria cumparata este din aur si este de caratajul specificat in Certificatul de garantie.


Amanet Electronice si Ceasuri

La BSG Amanet & Exchange care este cea mai mare retea de amanet si schimb valutar din Romania* poti amaneta produse:

- Electronice (telefoane Samsung, telefoane Iphone sau orice alta marca de telefoane, tablete, laptopuri, aparate foto, boxe, etc)
- Orice marca de ceas

Specialistii nostri vor evalua starea produsului tau si iti vor oferi pretul corect pentru obiectele lasate drept garantie. La noi vei gasi intotdeauna o oferta foarte buna.


Vanzare electronice si ceasuri

La BSG Amanet & Exchange gasesti la vanzare o gama variata de produse electronice si ceasuri, de la produsele foarte cunoscute pana la cele de ultima generatie. Dacă produsele elctronice nu le cumperi de la noi, asigura-te ca primesti:

- Certificat de garantie care te asigura ca produsul iti va fi reparat sau schimbat daca are defecte ascunse
- Bon fiscal care garanteaza ca produsul corespunde cu ceea ce ai cumparat

Toate produsele comercializate de catre BSG Amanet & Exchange sunt testate riguros de catre specialistii nostri, inainte de a fi puse la vanzare.


Schimb valutar

Te invitam sa ne vizitezi în agentiile BSG Amanet & Exchange si sa te asiguri ca pentru serviciul de Schimb Valutar, practicam cursuri competitive comparativ cu oferta caselor de schimb valutar din orasul tau. Nu uita, la noi COMISIONUL este ZERO.


Transfer de bani prin Western Union

ACUM, in agentiile noastre BSG Amanet & Exchange poti primi si trimite rapid si in siguranta bani atat in tara cat si in strainatate, prin WESTERN UNION.

Asteptam sa ne cunoastem!

* Conform audit Keysfin efectuat pe baza datelor financiare publice, valabile la 31.12.2022

BSG (Bertus SRL) utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.

Conectare cu:

Lista mea de produse favorite Contacteaza-ne
Autentificare

Conectare cu:

Cosul tau

Nu există produse în cos