Cumparand de pe site-ul nostru, puteti alege urmatoarele modalitati de plata:

1. Ramburs (cash la curier):

Va rugam sa alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curier. Taxa pentru aceasta modalitate de plata este inclusa in taxa de transport afisata pe site in momentul alegerii modalitatii de livrare prin curierat.

2. Plata online prin card bancar

2.1. Cum cumpar produse cu plata prin card bancar?

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro), inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Utilizam serviciile procesatorului de plati on-line Netopia mobilPay - un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe butonul "Adauga in cos" apoi continuati pasii catre finalizarea comenzii pana ajungeti la selectarea modalitatii de plata. Dupa selectarea modalitatii de plata "Plata online cu card bancar", acceptarea termenilor si conditiilor firmei SC Bertus SRL si apasarea butonului “Trimite comanda” veti fi redirectionati catre procesatorul de plati online pentru introducerea datelor cardului bancar.

b. Introduceti datele dvs. personale

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata prin SSL. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati datele de livrare si facturare. 

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, veti fi redirectionati catre site-ul nostru. Pe adresa de e-mail veti primi confirmarea platii de la mobilPay si confirmarea comenzii din partea noastra.

BSG (Bertus SRL) utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.

Conectare cu:

Lista mea de produse favorite Contacteaza-ne
Autentificare

Conectare cu:

Cosul tau

Nu există produse în cos