S.C. BERTUS S.R.L.

TERMENI ȘI CONDIȚII CONTRACTUALE

CONTRACT DE VÂNZARE LA DISTANȚĂ - PRODUSE ELECTRONICE ȘI CEASURI

1. ASPECTE GENERALE

  BSG AMANET & EXCHANGE - este denumirea comercială a SC BERTUS SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Baia Mare, strada Salcâmului, nr. 1, având număr de ordine in Registrul Comerțului J24/790/2003, cod unic de înregistrare fiscală RO15618493, telefon: 0748 262 638

  BSG Amanet & Exchange are o experiență de peste 25 de ani în domeniul amanetului din România. BSG oferă clienților săi împrumuturi rapide pe bază de garanție în aur, argint, electronice, ceasuri, auto-moto; schimb valutar la cursuri avantajoase și transfer de bani prin Western Union. Activitatea se desfășoară în locații ce beneficiază de amenajări speciale conform normelor în vigoare privind securitatea angajaților cât și cea a clienților noștri. Pentru mai multe detalii despre activitatea noastră accesați www.bsgamanet.ro.

  Tot la BSG Amanet gasiți la vânzare, la prețuri foarte avantajoase, o gamă largă de produse electronice, precum tablete, laptop-uri, telefoane, aparate foto, camere video, ceasuri, etc. Produsele aflate la vânzare au fost testate de către specialiștii noștri iar prețul de vânzare este unul dintre cele mai bune de pe piață.

2. PLASAREA COMENZII

Comenzile se pot plasa prin mesaj privat pe Olx, telefonic la nr: 0374 508 509 sau direct de pe magazinul online magazin.amanet.ro. Intervalul orar în care se preiau comenziile este de luni până vineri de la 09:00 la 17:00 și sâmbătă de la 09:00 la 13:00, excepție făcând zilele libere legale.

3. CONFIRMAREA COMENZII

Confirmarea comenzii se va face pe aceeași platformă pe care s-a efectuat comanda (Olx, telefonic, Facebook) exceptand comenziile de pe magazinul online unde confirmarea se va face pe e-mail. Termenul de livrare al produselor este în medie de 1-3 zile lucrătoare și se calculează începând cu momentul expedierii mesajului de confirmare livrare către client.

4. MODALITATI DE PLATA

Cumpărând de pe site-ul nostru, puteți alege următoarele modalități de plata:

 

4.1. Ramburs (cash la curier):

Va rugam sa alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curier. Taxa pentru aceasta modalitate de plata este inclusa in taxa de transport afisata pe site in momentul alegerii modalitatii de livrare prin curierat.

 

4.2. Plata online prin card bancar

Cum cumpar produse cu plata prin card bancar?

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro), inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Utilizam serviciile procesatorului de plati on-line Netopia mobilPay - un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Prin plata online cu cardul se pot achizitiona produse second hand electronice si ceasuri, plus costurile de transport, in cazul in care acestea se aplica.

 

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe butonul "Adauga in cos" apoi continuati pasii catre finalizarea comenzii pana ajungeti la selectarea modalitatii de plata. Dupa selectarea modalitatii de plata "Plata online cu card bancar", acceptarea termenilor si conditiilor firmei SC Bertus SRL si apasarea butonului “Trimite comanda” veti fi redirectionati catre procesatorul de plati online pentru introducerea datelor cardului bancar.

b. Introduceti datele dvs. personale

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata prin SSL. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati datele de livrare si facturare.

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, veti fi redirectionati catre site-ul nostru. Pe adresa de e-mail veti primi confirmarea platii de la mobilPay si confirmarea comenzii din partea noastra.

5. TRANSPORTUL SI LIVRAREA BUNURILOR

  Vânzătorul se obligă să livreze bunurile în sistem de curierat door-to-door către cumpărător.

  Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și transmiterea documentelor însoțitoare (fizic sau prin e-mail).

  Vânzătorul va efectua livrarea bunurilor și serviciilor numai pe teritoriul României.

  Livrarea către client a produselor achiziționate, este efectuată prin intermediul firmei de curierat rapid FAN COURIER. Livrările se vor efectua, în medie, în 1-3 zile lucrătoare de la data expedierii de către vânzător a mesajului privind confirmarea înregistrării comenzii. Termenul de livrare a produselor este garantat de firma de curierat, din momentul confirmării comenzii.

  Vânzătorul răspunde de corectitudinea datelor înscrise în AWB. Numărul AWB este numărul documentului de transport și se regăsește pe documentul tipărit lângă codul de bare. Acesta este un cod unic de identificare, care oferă posibilitatea clientului de a localiza în timp real coletul

  Pentru o intrare mai rapidă în posesia coletului, clientul are posibilitatea de a solicita ridicarea acestuia de la sediu/punctul de lucru situat în localitatea în care s-a cerut livrarea coletului, prin contactarea telefonică a reprezentantului firmei de curierat din respectiva localitate la numărul de telefon afisat pe site-ul www.fancourier.ro.

  În cazul în care clientul nu este găsit în termen de 2-3 zile la adresa de livrare furnizată vânzătorului, SC BERTUS SRL își rezervă dreptul de a anula comanda.

  Plata transportului, în caz de retur (inclusiv returnarea în vederea efectuării service-ului pe perioada de garanție a produsului) cade în sarcina cumpărătorului. Service-ul este asigurat doar pe o perioadă de 15 zile calendaristice, reprezentând perioada de garanție. Service-ul post-garanție nu este asigurat.

  Plata contravalorii produsului se va face doar ramburs, adică prin numerar către reprezentantul firmei de curierat care livrează coletul. De asemenea, cumpărătorul beneficiază de dreptul de a deschide coletul la momentul livrării și de a verifica conținutul acestuia.

6. FACTURAREA ȘI MODALITATEA DE PLATĂ A PRODUSULUI ȘI TRANSPORTULUI

  Prețurile bunurilor sunt afișate pe site-urile online de vânzare, cu T.V.A. inclusă și nedeductibilă conform legislației în vigoare, respectiv art. 152² din Codul Fiscal.

  Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru bunurile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite cumpărătorului factura aferentă comenzii, în formă scrisă ce conține contravaloarea bunurilor vândute de către SC BERTUS SRL. Factura va fi transmisă odată cu livrarea coletului, alături de produsul achiziționat (împreună cu accesoriile din dotare) și certificatul de garanție.

  Pe AWB-ul pachetului corespunzător va fi menționat totalul de plată compus din: contravaloarea obiectului/lor achiziționat/e și costul transportului până la destinatar. AWB-ul mai conține și un packing list, în care este specificat conținutul pachetului (obiect/e achiziționat/e, factura aferentă, precum și accesoriile obiectului/lor din dotare).

  Pentru o corectă comunicare a facturii aferente comenzii, cumpărătorului îi revin obligațiile de a informa vânzătorul despre modificarea datelor acestuia și a adresei de domiciliu, precum si a codului IBAN, în cazul retururilor.

  Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv in RON.

7. RETURNAREA PRODUSELOR

  Ne dorim ca produsele noastre să satisfacă pe deplin cerințele dumneavoastră de calitate. Dacă nu sunteți mulțumit de produsele cumpărate, ne puteți contacta pentru returnare în termen de 15 zile calendaristice și noi vă vom restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastră. Legislația română prevede: "Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.”

  Clienții noștri pot returna produsele cumpărate în starea fizică și funcțională a acestora din momentul predării, în ambalajul original însoțit de accesoriile lor, certificatul de garanție, factura și prezentul document (termeni și condiții) toate în original, în termen de 15 zile calendaristice de la primire, făra invocarea vreunui motiv, anunțând acest retur în prealabil, la telefon sau printr-un mesaj la numărul de telefon 0751 228 051.

  Returnarea produselor se va face exlcusiv pe cheltuiala clientului, folosind doar serviciile de curierat rapid, cu opțiunea deschiderii coletului la livrare de către reprezentantul vânzătorului. SC BERTUS SRL va înapoia contravaloarea comenzii, specificată pe factură, în cel mult 15 de zile calendaristice de la data primirii bunurilor vândute și returnate. Suma înapoiată clientului nu include cheltuielile de transport, ramburs și comision bancar. Costul transportului pentru returnare este diferit pentru fiecare firmă de curierat rapid și se pot aplica tarife pentru kilometri sau kilograme suplimentare.

-CONDIȚII PENTRU A RETURNA UN PRODUS-

  Cumpărătorul va lua legătura cu un reprezentant al sociețătii SC BERTUS SRL, căruia îi va comunica informațiile despre produsul pe care dorește să-l returneze. Returul se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid. Returul se face în termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului. SC BERTUS SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 15 zile de la data primirii bunurilor vândute și returnate, prin Transfer Bancar. Pentru acest lucru SC BERTUS SRL va solicita codul IBAN al clientului, alcătuit din 24 de caractere, și numele complet al deținătorului.

  În cazul returului costurile de transport sunt suportate de către cumpărător, urmând ca acesta să platească personal costul transportului către firma de curierat cu care urmează să returneze produsul. Comisioanele aferente transferurilor de bani (prin bancă) reprezentând contravaloarea produselor returnate, cad în sarcina cumpărătorului. Dreptul de retur în 15 zile calendaristice se adresează doar clienților care au achiziționat produse comercializate de către SC BERTUS SRL și postate pe site-urile on-line de vânzare.

  Produsele care se returnează trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  - Produsele returnate trebuie să fie insoțite de accesoriile din dotare și documentele de achiziție: certificat de garanție, factură, documentul termeni și condiții, toate în original;

 - Nu se acceptă spre retur produsele care prezintă semne de deteriorare (altele decât cele înscrise în certificatul de garanție) sau care nu corespund datelor de identificare/seriilor prevăzute pe documentele de achiziție.

 - Toate produsele care urmează a fi returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost predate. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, au fost deteriorate, au urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile din dotare.

- În orice situație, înainte de returnarea produselor cumpărătorul trebuie să se asigure că:

       -acestea nu sunt protejate de parole definite de către cumpărător;

       -au fost șterse eventualele conturi definite de catre cumpărător;

       -au fost șterse eventualele fotografii sau înregistrări;

       -că nu au fost dezinstalate sistemele de operare sau alte programe cu care produsul a fost livrat;

       -nu a efectuat orice alte feluri de intervenții neautorizate care să ducă la modificări ale softului față de starea inițială în care a fost livrat produsul,

  SC BERTUS SRL deține o echipă întreagă care se ocupă exclusiv de calitatea produselor. Astfel aveți garanția că 2 produsele comandate sunt în stare bună, funcționale în integralitatea lor și că nu își schimbă atributele și caracteristicile funcționale în cazul utilizării corespunzătoare a acestora.

  Însă, în ipoteza în care se observă că obiectul trimis este deteriorat (din culpa vânzătorului) și acesta face obiectul garanției, clientului i se va face retur. SC BERTUS SRL nu acceptă colete cu ramburs!

8. GARANȚII

  Toate bunurile comercializate de către SC BERTUS SRL, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare, specifice bunurilor second-hand. Firma noastră comercializează produse second hand (nu sunt noi) care respectă conformitatea tuturor condiţiilor comerciale, prezentând parametri de calitate şi performanţe normale la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi caracteristicile acestuia. În cazul bunurilor vândute și livrate de SC BERTUS SRL prin intermediul curieratului, cumpărătorul va primi la livrare pentru fiecare bun, un certificat de garanție cu toate detaliile si condițiile de aplicare ale acestuia, precum și factura de achiziție și accesoriile din dotare ale produsului, în cazul în care acestea există. Pe perioada celor 15 zile calendaristice (de la data achiziționării produsului), reprezentând perioada de garanție, SC BERTUS SRL va asigura service-ul în cazul defecțiunilor care nu se datorează culpei clientului. În acest caz costul transportului va fi suportat de către client (dus-întors). În cazul în care, la primirea produsului în service se constată faptul că defecțiunea nu este imputabilă clientului, iar produsul nu mai poate fi utilizat, acestuia i se va face retur și implicit i se va rambursa contravaloarea bunului, în termen de 15 zile calendaristice de la data constatării și comunicării defecțiunii către client. Și în acest caz costul transportului va fi suportat de către client. Service-ul post-garanție nu este asigurat!

9. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII BUNURILOR

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea cumpărătorului în locația indicată în comandă (întelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier)

10. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

  SC BERTUS SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, SC BERTUS SRL își rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă. Orice reclamație va fi transmisă către SC BERTUS SRL în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor (telefonic, la numarul de telefon 0751 228 051) urmând ca aceasta să fie transmisă spre soluționare.

11. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Informatii generale

a) Introducere

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare "Regulamentul") va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul acestui Regulament se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene care sa nu mai necesite masuri nationale de implementare.

b) Operatorul

Societatea BERTUS S.R.L cu sediul in mun. Baia Mare, str. Salcamului, nr.1, jud.Maramures, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Mauramures sub nr. J24/790/2003, avand Cod Unic de Inregistrare 15618493, in calitate de Operator de date, suntem responsabili pentru procesarea datelor descrise in cele ce succed. Pentru intrebari sau solicitari privind prelucrarea datelor, va rugam sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor, la adresa de email: [email protected]

In vederea respectarii obligatiilor care ne revin, derivand din Regulament, si avand in vedere ca protectia datelor dumneavoastra reprezinta o preocupare majora si constanta pentru noi, am elaborat prezentul document, care stabilește categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam la vizita dumneavoastra pe pagina noastra web, scopul si temeiul prelucrarii, durata prelucrarii, unde pastram si cui transmitem aceste date, precum si drepturile pe care le aveti in calitatea dvs de persoana vizata, implementate special pentru a asigura protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale dvs. si in special a dreptului acestora la protectia datelor cu caracter personal.

2. Informatii cu privire la procesare

Date cu caracter personal” orice informatii privind o persoană fizica identificata sau identificabila „Persoana vizata” o persoană fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

Operator” inseamnă persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau în dreptul intern;

Persoana imputernicita” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului; 

Societatea BERTUS S.R.L in calitate de operator, prelucreaza datele in mod legal, echitabil si transparent, asigurand securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare.

a) Datele cu caracter personal pe care le prelucram

Colectam si prelucram de la dumneavoastra in conformitate cu prevederile legale ale Regulamentului 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a va putea oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web si de a finaliza relatia contractuala dintre dumneavoastra si societate. Datele cu caracter personal care se pot prelucra sunt: 

- Numele si prenumele

- Adresa de email

- Adresa de livrare sau adresa alternativa

- Numarul de telefon

- Data nasterii

- Datele cardului bancar

- Ibanul contului

- Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, date despre comportamentul utilizatorilor

- Orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul siteului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea siteului

De asemenea va oferim si posibilitatea de a va crea cont de utilizator pe site folosind contul dvs Facebook sau Google. Dacă optati pentru una dintre aceste variante, veti fi directionati catre o pagina administrata de Facebook Inc / Google LLC, unde acestia va vor informa cu privire la transferul datelor dumneavoastra catre siteul de unde achizitionati produsul si puteti consulta politicile de confidentialitate Facebook, respectiv Google, folosind urmatoarele link-uri: 

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

b) Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Societatea Bertus SRL colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

- Crearea si administrarea contului

- Preluarea comenzilor, validarea, facturarea si expedierea acestora

- In vederea informarii clientilor privind statusul comenzilor

- Solutionarea retururilor sau a altor probleme aparute la o comanda

- Rambursarea contravalorii produselor returnate

- Asigurarea serviciilor de suport la intrebarile dumneavoastra legate de produse sau comenzi

- In scopul obtinerii unor statistici legate de profiul utilizatorului (legate de locatie, browserul prin care se acceseaza siteul, rezolutia echipamentului de pe care se acceseaza siteul)

Societatea BERTUS SRL certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal, utilizează metode, tehnologii de securitate si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

c) Beneficiarii datelor

Pentru a ne putea executa la timp si conform obligatiile asumate, putem transmite datele dvs. cu caracter personal catre:

- Furnizorii de servicii de curierat si transport

- Furnizorii de servicii de plata, institutii bancare

- Furnizorilor de servicii de marketing

- Furnizorilor de servicii IT, hosting

- Altor furnizori cu care putem sa colaboram 

- Autoritatilor fiscale sau autoritatilor publice

Asiguram, prin reglementari contractuale, ca acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor. Pentru mai multe informatii despre protectia corespunzatoare a datelor cu caracter personal, va rugam sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor la adresa: [email protected]

d) Perioada de stocare a datelor

Societatea Bertus SRL va stoca datele dumneavoastra cu caracter personal pe intreaga durta a raporturilor contractuale, cat si ulterior, conform obligatiilor legale care revin in sarcina. 

De asemenea puteti sa solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari. O sa sa pastram doar anumite informatii chiar dupa inchiderea contului,  conform obligatiilor legale care revin in sarcina societatii.

e) Drepturile persoanelor vizate

Ca si persoana vizata, puteti contacta ofiterul nostru pentru protectia datelor in orice moment si in mod gratuit, cu o notificare, folosind datele de contact mentionate mai sus in vederea exercitarii drepturilor dumneavoastra in conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

- Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate

- Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete

- Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal

- Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor

- Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata intr-o forma structurata si de a solicita transmiterea acestora catre alt operator

- Dreptul de a se opune prelucrarii in vederea opririi unei prelucrari a datelor

- Dpretul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR

3. Securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal sunt o prioritate pentru noi. Va asiguram de faptul ca orice prelucrare a datelor se face cu respectarea principiilor garantate de Regulament si prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare, prin punerea in aplicare a unor politici interne adecvate de protectie a datelor.

Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe siteul nostru, informatiile vor fi protejate. 

Increderea dumneavoastra este importanta pentru noi. Din acest motiv, va stam la dispozitie pentru orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale. Pentru a fi mai aproape de nevoile dumneavoastra, in scopul facilitarii accesului la datele dumneavoastra personale, la nivelul companiei, am numit un responsabil cu protectia datelor, care poate fi contactat la adresa de email: [email protected]

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de confidentialitate daca apar modificari ale cerintelor legale sau daca intervin modificari privind modul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal. Modificarile vor fi afisate in Politica de confidentialitate, de aceea va rugam sa verificati periodic continutul acesteia.

12. LEGISLAȚIE

  SC BERTUS SRL funcționează conform prevederilor legale române în vigoare, în această situație aplicându-se prevederile OUG nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea si completarea unor acte normative.

13. RĂSPUNDERE

  Vânzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către vânzător a oricarei din obligațiile sale conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor dupa livrare și în special pentru pierderea acestora.

14. DISPUTE SI CONFLICTE

  Orice conflict se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă în ințelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale române din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor române.

15. DISPOZIȚII FINALE

  Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, cumpărarea produselor și semnarea de primire a coletului, clientul acceptă fară obiecțiuni TERMENII ȘI CONDIȚIILE din prezentul document, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

BSG (Bertus SRL) utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.

Conectare cu:

Lista mea de produse favorite Contacteaza-ne
Autentificare

Conectare cu:

Cosul tau

Nu există produse în cos