Testarea produselor electronice
Cheltuielile de intretinere, pretul la alimente, la benzina si la alte produse de larg consum, sunt in crestere constanta, asa ca de ce sa nu cumperi un produs second-hand pentru care vei plati un pret mult mai mic comparativ cu un produs nou? Si dacă ai anumite temeri în privinta calitatii produselor second hand, e bine sa stii ca toate produsele electronice si ceasurile aflate la vanzare in agentiile BSG Amanet & Exchange, sunt perfect functionale, au fost testate riguros de catre specialistii nostri si beneficiaza de garantie. In clipul de mai jos poti vedea o parte din procedura de testare a telefoanelor inainte de a fi puse spre vanzare in agentiile noastre sau pe olx.

Iti recomandam ca indiferent de unde cumperi produse second hand, sa te asiguri ca acestea au fost testate cel putin la fel de riguros cum o facem noi.

Te asteptam sa cumperi cu incredere de la noi.

Echipa BSG Amanet & Exchange

BSG (Bertus SRL) utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.

Conectare cu:

Lista mea de produse favorite Contacteaza-ne
Autentificare

Conectare cu:

Cosul tau

Nu există produse în cos